PALVELUT

Henkilökuntamme ammattitaitoisissa käsissä tilasi saa aina oikean ratkaisun kartoituksesta purkuun ja kaikkiin korjausvaiheisiin. Tutustu palveluihimme tarkemmin alla.

LÖYDÄ SOPIVIN PALVELUMME

Etsitkö korjausratkaisuja yrityksellesi tai taloyhtiöllesi? Edustatko vakuutusyhtiötä tai julkista sektoria? Löydät sinulle tärkeät palvelut alta.

Kokeneina korjaus­rakentamisen ammat­ti­laisina pystymme kartoituksen pohjalta antamaan realistisen toimenpide-ehdotuksen.

NIKO HARMANEN
Toimitusjohtaja

OTA YHTEYTTÄ
040 868 4357
vahinkopalvelut@vastuuremontti.fi

 

REFERENSSIT

MARTTIININ MYYMÄLÄ, ROVANIEMI

Puukkospesialisti tarvitsi edustavan liiketilan kotikaupunkinsa keskustasta ja valitsi Vastuuremontin toteuttamaan suunnitelmansa. Teimme kauppakeskus Rinteenkulman myymälään rakennus- ja LVIS-muutostyöt. Kunnostimme samalla myös Marttiinin myymälää Joulupukin Pajakylässä sekä yrityksen pääkonttoria.

WETTERI SHOWROOOM, ROVANIEMI

Wetteri ja Vastuuremontti ovat pitkäaikaisia kumppaneita. Olemme toteuttaneet Wetterille lukuisia korjausurakoita – autovalmistajien visuaaliset konseptit ovat usein erittäin tiukkoja, joten autoliikkeet tarvitsevat luotettavan rakentajan tekemään varmaa jälkeä ilman, että asiakastoiminta kärsii. Tutun toimijan kanssa homma toimii puolin ja toisin.