KORJAUSRAKENTAMINEN

Koti, työpaikka tai muu tila – kiinteistösi tulee olla hyvässä kunnossa, jotta se pysyy terveenä ja säilyttää arvonsa.

Korjausrakentamisen asiantuntijoina takaamme, että vaurioitunut tai kulunut kiinteistösi saa suunnitelman mukaisen korjausratkaisun.

Lue lisää alta!

Ota yhteyttä

KORJAUSRATKAISUJEN ASIANTUNTIJA JO VUODESTA 1974

Toteutamme laajoja ja kokonaisvaltaisia korjausurakoita. Asentajiemme laaja-alainen ammattitaito, työnjohdon kokemus erityyppisistä korjausurakoista sekä koko henkilöstön tuntemus Lapin olosuhteista ja niiden hallinnasta ovat ehdottomia valttejamme.


Kun tilaat kiinteistösi korjausratkaisun Vastuuremontilta, sinun ei tarvitse soitella ympäri kyliä työn aikana. Me huolehdimme, että palvelu pelaa ja tieto kulkee.

Työmaalla minimoimme pöly- ja meluhaitat, jotta arkesi rullaa mahdollisimman sujuvasti. Sinulle luovutamme siivotun, huolellisesti korjatun kiinteistön.

KORJAUSRAKENTAMISEN PALVELUMME

Sisätiloissa:

  • Pintarakenteiden korjaukset
  • Peruskorjaukset
  • Vahinkokorjaukset
  • Sisäilmakorjaukset
  • Tilamuutokset ja liiketilamuutokset
  • Huoneistoremontit

Ulkotiloissa:

  • Julkisivu- ja parvekekorjaukset

Kokeneina korjaus­rakentamisen ammat­ti­laisina pystymme kartoituksen pohjalta antamaan realistisen toimenpide-ehdotuksen.

NIKO HARMANEN
Toimitusjohtaja

OTA YHTEYTTÄ
040 868 4357
vahinkopalvelut@vastuuremontti.fi

 

REFERENSSIT

MARTTIININ MYYMÄLÄ, ROVANIEMI

Puukkospesialisti tarvitsi edustavan liiketilan kotikaupunkinsa keskustasta ja valitsi Vastuuremontin toteuttamaan suunnitelmansa. Teimme kauppakeskus Rinteenkulman myymälään rakennus- ja LVIS-muutostyöt. Kunnostimme samalla myös Marttiinin myymälää Joulupukin Pajakylässä sekä yrityksen pääkonttoria.

WETTERI SHOWROOOM, ROVANIEMI

Wetteri ja Vastuuremontti ovat pitkäaikaisia kumppaneita. Olemme toteuttaneet Wetterille lukuisia korjausurakoita – autovalmistajien visuaaliset konseptit ovat usein erittäin tiukkoja, joten autoliikkeet tarvitsevat luotettavan rakentajan tekemään varmaa jälkeä ilman, että asiakastoiminta kärsii. Tutun toimijan kanssa homma toimii puolin ja toisin.

HOTELLI ISO-SYÖTE, SYÖTE

Joulukuussa 2018 tunturihotelli Iso-Syötteen päärakennuksessa oli tulipalo, jonka myötä päärakennus paloi kokonaan. Myös hotellihuoneiden siipi vaurioitui pahasti. Vastuuremontti toteutti yhteensä 20 hotellihuoneen korjauksen alusta loppuun. Tiukasta aikataulusta huolimatta kaikki saatiin valmiiksi sovitusti.