SOPIMUSPALVELUT

Kiinteistöjen omistajana teet huolettoman valinnan alkamalla sopimusasiakkaaksemme. Voit luottaa, että ylläpitokorjaustesi budjetti ja aikataulu pitävät, kun ostat palvelun kiinteistösi hyvin tuntevalta ammattilaiselta.

Katso lisää alta!

Ota yhteyttä

SOVITTU – ALETAAN HOMMIIN!

Kun ryhdyt sopimusasiakkaaksemme, olemme aina tavoitettavissa ja otamme kopin tarpeistasi.

Laitamme hihat heilumaan ensi tilassa ja minimoimme korjaustyön haitat kiinteistön käyttäjille – sinä voit keskittyä omaan erityisosaamiseesi ja odottaa kuittausta valmiista työstä.

Työnjohto, sopimusasiakkaat

 

ALEKSI KRIGSHOLM
Työnjohtaja

040 868 4368
aleksi.krigsholm@vastuuremontti.fi

REFERENSSIT

MARTTIININ MYYMÄLÄ, ROVANIEMI

Puukkospesialisti tarvitsi edustavan liiketilan kotikaupunkinsa keskustasta ja valitsi Vastuuremontin toteuttamaan suunnitelmansa. Teimme kauppakeskus Rinteenkulman myymälään rakennus- ja LVIS-muutostyöt. Kunnostimme samalla myös Marttiinin myymälää Joulupukin Pajakylässä sekä yrityksen pääkonttoria.

WETTERI SHOWROOOM, ROVANIEMI

Wetteri ja Vastuuremontti ovat pitkäaikaisia kumppaneita. Olemme toteuttaneet Wetterille lukuisia korjausurakoita – autovalmistajien visuaaliset konseptit ovat usein erittäin tiukkoja, joten autoliikkeet tarvitsevat luotettavan rakentajan tekemään varmaa jälkeä ilman, että asiakastoiminta kärsii. Tutun toimijan kanssa homma toimii puolin ja toisin.

HOTELLI ISO-SYÖTE, SYÖTE

Joulukuussa 2018 tunturihotelli Iso-Syötteen päärakennuksessa oli tulipalo, jonka myötä päärakennus paloi kokonaan. Myös hotellihuoneiden siipi vaurioitui pahasti. Vastuuremontti toteutti yhteensä 20 hotellihuoneen korjauksen alusta loppuun. Tiukasta aikataulusta huolimatta kaikki saatiin valmiiksi sovitusti.