YRITYS

PAREMMAN HUOMISEN RAKENTAJA JO VUODESTA 1974

Rakentaminen on muutakin kuin timpuri ja työkalut – se on luottamusbisnestä. Siksi tuumaamme tarkkaan, teemme viimeisen päälle ja korjaamme kiinteistösi vankalla asiantuntemuksella. Tiedät siis kenelle soittaa, kun seuraavan kerran tarvitset luotettavaa ammattilaista.

Me luotamme myös toisiimme. Avoimessa työilmapiirissä syntyy paras lopputulos ja tieto kulkee ketterästi kypärän sisältä toimiston pöydälle. Pidämme korvat höröllä kestävimpiin ratkaisuihin ja katseen naulattuna alan kehitykseen. Tämän päivän raksalla ei riitä, että “näin on aina tehty” – täytyy mennä eteenpäin.

Kovan työmme taustalla on pehmeä päämäärä: ihmisen hyvinvointi. Pohjoisen haastavissa olosuhteissa me kaikki arvostamme viihtyisiä, turvallisia ja terveellisiä tiloja. Kättemme jälki on tärkeää juuri sinulle, ja kanssamme tiedät aina missä työmaalla mennään. Kun kaikki ovat samalla sivulla, tuntuu hyvältä kantaa vastuu.

Tutustu Vastuuremonttiin pintaa syvemmältä:

Myynti ja tarjouslaskenta

 

NIKO HARMANEN
Toimitusjohtaja

040 865 6310
niko.harmanen@vastuuremontti.fi

REFERENSSIT

MARTTIININ MYYMÄLÄ, ROVANIEMI

Puukkospesialisti tarvitsi edustavan liiketilan kotikaupunkinsa keskustasta ja valitsi Vastuuremontin toteuttamaan suunnitelmansa. Teimme kauppakeskus Rinteenkulman myymälään rakennus- ja LVIS-muutostyöt. Kunnostimme samalla myös Marttiinin myymälää Joulupukin Pajakylässä sekä yrityksen pääkonttoria.

WETTERI SHOWROOOM, ROVANIEMI

Wetteri ja Vastuuremontti ovat pitkäaikaisia kumppaneita. Olemme toteuttaneet Wetterille lukuisia korjausurakoita – autovalmistajien visuaaliset konseptit ovat usein erittäin tiukkoja, joten autoliikkeet tarvitsevat luotettavan rakentajan tekemään varmaa jälkeä ilman, että asiakastoiminta kärsii. Tutun toimijan kanssa homma toimii puolin ja toisin.

HOTELLI ISO-SYÖTE, SYÖTE

Joulukuussa 2018 tunturihotelli Iso-Syötteen päärakennuksessa oli tulipalo, jonka myötä päärakennus paloi kokonaan. Myös hotellihuoneiden siipi vaurioitui pahasti. Vastuuremontti toteutti yhteensä 20 hotellihuoneen korjauksen alusta loppuun. Tiukasta aikataulusta huolimatta kaikki saatiin valmiiksi sovitusti.